VACATURES


Op zoek naar een leuke (bij)baan?! Hier vind je de verschillende vacatures die de Responsible Young Drivers op dit moment open hebben staan.

 

FUNCTIEOMSCHRIJVINGEN


30 -07 - 2020 | Accountmanager

Wij zoeken een echte ‘praatjesmaker’!

 

Ben jij commercieel ingesteld, secuur en kun je goed zelfstandig werken? Dan is deze vacature voor accountmanager wellicht iets voor jou!

 

De organisatie
Responsible Young Drivers zet zich als stichting in om jongeren bewust te maken over de risico’s in het verkeer (alcohol en drugs, afleiding, snelheid & verlichting). Wij voeren op een positieve manier campagne met diverse acties die goed bij de doelgroep aansluiten. Acties zoals een autosimulator waarin je virtueel onder invloed van alcohol, wiet, xtc en paddo’s kan rijden. Of wat dacht je van de alcokart; een kart die beschikt over stand waarmee het net lijkt of je onder invloed rijdt. Ben je nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op: www.ryd.nl

 

Functieomschrijving
Als ‘praatjesmaker’ (of eigenlijk accountmanager) ben jij een belangrijke schakel in onze organisatie. Je richt je op een aantal commerciële taken op het gebied van sales en marketing en ondersteunt dit met een aantal administratieve taken.

 

Sales
Als accountmanager rijd jij het hele land door om acties te verkopen. Voornamelijk bij provincies en gemeentes, maar ook bij commerciële partijen. Je plant zelfstandig afspraken in en bezoekt bestaande en potentiële opdrachtgevers. Je bent punctueel en liever een uur te vroeg dan te laat op een afspraak. Je onderhoud de relaties die zijn opgebouwd en je bent enthousiast op zoek naar nieuwe potentiële klanten. Je gaat naar netwerkbijeenkomsten en creëert follow-up mogelijkheden. Jij schrijft offertes, brengt deze uit en zorgt ervoor dat deze opgevolgd worden. Je houdt nauw contact met de binnendienst voor de administratieve afhandeling en zorgt voor een goede after-sales richting opdrachtgevers.

 

Marketing
Ter ondersteuning van je sales-activiteiten stel je communicatiemiddelen op, zoals folders. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de overige communicatiemiddelen van de organisatie. Dit houdt in dat je de huisstijl bewaakt en uitingen controleert. Je draagt actief bij aan de marketing-uitstraling en geeft hier je mening over. Je bent aanwezig op relevante evenementen en beurzen en gaat samen met de opdrachtgever langs bij acties. Het is voor jou geen probleem om voor een grote groep een presentatie te geven over een nieuw of bestaand product. Je begeleidt indien nodig een binnendienst activiteit.

 

Administratie
Je zorgt ervoor dat alle acties en processen die jij onderneemt, zoals bijv. contactmomenten of acquisitiegesprekken, goed worden bijgehouden. Je bent procesbeheerder van alle offertes en facturen. Op basis van de prognose stel je jaarlijks accountdoelstellingen op. Ook schrijf jij kwartaalrapporten en evalueer je deze met opdrachtgevers.

 

Wat vragen wij van jou?

 

- HBO werk- en denkniveau
- 32 tot 40 uur beschikbaar per week
- Relevante werkervaring in een soortgelijke functie
- Zeer goede communicatieve (telefonische) vaardigheden.
- Een rijbewijs en een eigen auto
- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
- Affiniteit met het maatschappelijke doel
- Ervaring hebben met het werken in Trello is een pre

 

Wat kun je verwachten?

 

- Een marktconform salaris
- Volledige reiskostenvergoeding
- Een gezellige groep collega’s met een flinke dosis humor
- Elk kwartaal sluiten we af met een borrel!

 

Is dit iets voor jou?

 

Stuur dan je C.V. en motivatiebrief naar sterre@ryd.nl

 

Heb je vragen over deze vacature?

 

Neem dan contact op met Sterre Morssink via 06 - 15 49 78 68.

 

25 -04 - 2020 | Campagne teamlid

Zoek je nog een bijbaan voor naast je (nieuwe) studie?

 

Stichting Responsible Young Drivers is op zoek naar jongeren die als voorlichter aan de slag willen. Dit betekent samen met je collega's werken op festivals, evenementen of mee met de politie op controle.

 

Vind jij het een slecht idee wanneer mensen dronken gaan rijden? Wij ook! Help ons daarom om mensen bewust te maken van de gevaren van rijden onder invloed.

 

Wij zijn geen leraar of ouder en daarom doen wij dit bewust maken op een leuke en laagdrempelige manier. RYD stuurt jou en je team daarvoor natuurlijk niet met lege handen op pad. Je hebt daarom de beschikking over blaastesten, promillagebrillen en andere toffe gadgets.

 

Kun jij je vinden in de volgende punten? Dan zoeken wij jou!

 

  • Een echte teamplayer
  • Enthousiast
  • Flexibel en bereid om voorlichting te geven in meerdere plaatsen
  • Legt makkelijk contact en vind het leuk om met mensen in gesprek te gaan
  • Woonachtig rond Leeuwarden, Utrecht en/of Apeldoorn

 

Voor niets gaat de zon op. Daarom betalen wij jou € 10,- per uur. En omdat jij naast je studie natuurlijk zelf ook wel eens een feestje hebt, laten wij je helemaal vrij om zelf aan te geven bij welke evenementen en acties jij voor ons aan de slag wilt.

 

Soort dienstverband: Deeltijd

 

Salaris: €10,00 per uur

Heb je interesse? Stuur dan een mail met motivatie en C.V. naar sterre@ryd.nl
Voor vragen over de vacature kunt u bellen naar 06-15497868 


TWITTER

FACEBOOK


Ook zo’n actie?!

Klik hier voor meer informatie als ons team ook aanwezig moet zijn op uw evenement.
offerte-aanvragen